AVÍS LEGAL

Informació general

El lloc web www.espaipiscines.com és propietat de ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL amb NIF B-62272000 i domicili fiscal al carrer Sant Andreu, 45 baixos 4 – 17846 MATA – PORQUERES. També pot posar-se en contacte amb ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL a través de l’e-mail: info@espaispiscines.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL , carrer Sant Andreu, 45 baixos 4 – 17846 MATA – PORQUERES.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

ESPAI INTEGRAL DE PISCINES, SL no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.