PISCINES INTEL·LIGENTS

Cuides la teva piscina les 24 hores?

Alguna vegada t'han aparegut algues verdes, mostassa o negres a la teva piscina?

Les algues son un dels problemes més freqüents al que hauràs de fer front: Enterboleixen l’aigua, s’enganxen a les parets i floten per tota la piscina, a vegades son difícils d’eliminar.

El teu sistema de filtració no aconsegueix atrapar l'aigua tèrbola? Tens desajustaments en els nivells de pH? O potser fins i tot incrustacions de calç visibles a simple vista, que es presenten en parets i accessoris i que tornen les superfícies aspres i rugoses. Un altre clàssic és l’aigua acolorida de verd, blau, groc, marró o negre... I dels pitjors, quan la teva família et diu que fa una pudor de clor horrible i ja no saps com treure-la!

Blue Connect d'Astral Pool

Des d’Espai Piscines Graf et presentem el nou sistema Blue Connect d'Astral Pool, l'analitzador intel·ligent de l'aigua de piscina. Controla la qualitat de la teva aigua i t'informa de la quantitat de productes òptim per al seu manteniment. Tot això des del teu Smartphone.

Blue Connect mesura de forma contínua els paràmetres principals de la piscina gràcies al seu sensor «4 en 1»: pH, temperatura de l'aigua, ORP (Redox) i conductivitat. Els resultats d'aquestes anàlisis es comuniquen mitjançant notificacions al teu smartphone.Blue Connect és un objecte connectat que es comunica automàticament a través de la xarxa Sigfox, sense haver de passar per la teva xarxa domèstica. Si la teva ubicació no permet l'accés a aquesta xarxa, el Blue Connect es pot connectar a la teva xarxa Wi-Fi a través del Blue Extender. A més, s'instal·la molt fàcilment a la piscina o a la sala tècnica gràcies al Blue Fit50.

Blue Connect és un objecte connectat que es comunica automàticament a través de la xarxa Sigfox, sense haver de passar per la teva xarxa domèstica. Si la teva ubicació no permet l'accés a aquesta xarxa, el Blue Connect es pot connectar a la teva xarxa Wi-Fi a través del Blue Extender. A més, s'instal·la molt fàcilment a la piscina o a la sala tècnica gràcies al Blue Fit50.

Pantalla smartphone Blue Connect

Accedeix a les dades de la teva piscina des de qualsevol lloc

Accedeix a les dades de la teva piscina des de qualsevol lloc i quan vulguis des del teu smartphone gràcies a l'aplicació gratuïta Blue Connect. Quan sigui necessari actuar s'enviaran notificacions i consells personalitzats que t'ajudaran a fer un ús òptim dels productes químics.

Disseny innovador: Per les seves proporcions, estètica, disseny s’adapta a totes les piscines.

Tecnologia Smart: Una tecnologia d’última generació que mesura l’estat de l’aigua de manera contínua i fiable.

Ecològic i sostenible: Blue Connect està pensat per durar.

Notificacions en temps real: T’envia notificacions intel·ligents perquè cuidar de la teva piscina sigui d’allò més fàcil.

Dades clares i precises: Segueix a temps real la qualitat de l’aigua i les previsions meteorològiques. Protegeix la teva família cuidant la higiene i la composició química de l’aigua de la teva piscina.

Estalvia temps i diners: la guia pas a pas feta per professionals t’ajudarà a optimitzar l’ús i aplicació dels productes químics en la mesura precisa i adequada.

I si ho prefereixes, Blue Connect enviarà directament les alertes de la teva piscina als nostres equips tècnics de manteniment per tal que s’encarreguin absolutament de tot i tu no t’hagis de preocupar de res.